Ak parti milletvekili aday adayı Veli Can Tefon, ülkemize çağ atlatacak projeleriyle "Bu hizmet yarışında bende varım" dedi.

Bilişim alanında edindiği tecrübeleriyle on plana çıkan aday Veli Can Tefon'u kendi cümleleriyle tanıyalım:

1982 senesinde Ankara'da doğdum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakultesi mezunuyum. Yurt dışında uzaktan eğitimle Bilgisayar Müh. lisansımı tamamladım. Elektrik Elektronik Müh. yüksek lisansım akabinde Telekominaskosyon Müh. dalında doktoramı verdim.

2000 senesinde başlayan ticari hayatımahalen İlim İlaç A.S.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmekteyim.

Bilişim sistemleri ve yazılım konusunda uluslararası oluşumlarda yer aldım. Günümüzde sosyal ağ olarak nitelendirilen bir çok sistemin temelini ve altyapısını oluşturan projelerde aktif olarak yöneticiliks sistem danışmanlığı vb. görevler üstlenerek ülkemizin adını duyurdum.

Devletimize ve milletimize yıllık ortalama 1.5 milyar dolar katkı sağlayacak olan, geliştirdiğim son projelerimi ise Eskişehir ve Ülkemizin hizmetine sunmak adına Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adaylığım ile ilgili 6 Mayıs 2018 Pazar günü Saat: 10:00'da Ak Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nda yapılacak olan basın açıklamamda değerli partililerimizi ve gönül dostlarımızı birarada görmek beni mutlu edecektir.