Samimi bir havada geçen ziyarette Hasan Tuç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanvekili Sinan Şengel, Büyükşehir ve Tepebaşı Belediye Meclis üyesi  Mustafa Birsen Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve 27.Dönem Milletvekili adayı Serhat Tunç eşlik etti.

MHP Tepebaşı ilçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Hasan Tuç Cumhur ittifakını oluşturan Partiler olan AK ve MHP’nin Ortak Adayı olduğuna vurgu yaptı. Tuç,  "Tepebaşını beraber yöneteceğiz.1 Nisan’dan itibaren Milletimiz bize teveccüh gösterip Mazbatayı aldıktan sonra ne kadar AK Partili isem O kadar MHP’li ne kadar MHP’li isem o kadar AK Parti’li gibi çalışıp gayret edeceğim Sizlerin görüşleri fikirleri ve önerileri benim için kıymet arz ediyor. Belediye Başkanı olduktan sonra parti farkı gözetmeksizin tüm Tepebaşı Bölgesi’nin şehri emini olmaya çaba göstereceğim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Ugur Yüceses de ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur ittifakı devletin ve milletin bekası için kurulmuş bir birlikteliktir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi bir al ver ortaklığı değildir. Biz Eskişehir’de özellikle Tepebaşı’nda liderimizin sözünü yere düşürmeyiz. MHP Tepebaşı olarak başkanımızdan mahalle sorumlularımıza kadar Cumhur İttifakının adayı Hasan Tuç’u 31 Mart Akşamına kadar destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.