CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen de katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 2,5 saat süren toplantıya verilen öğle arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu.

Toplantıya CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının katıldığını söyleyen İmamoğlu, haftaya CHP'li tüm belediye başkanlarının katılacağı bir toplantı daha düzenleneceğini ifade etti. Mansur Yavaş da büyükşehir belediye başkanlarının yanı sıra yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısının katıldığı toplantıda, yapacakları çalışmaları ele aldıklarını söyledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de toplantıda diğer belediye başkanlarına tecrübelerini aktaracağını belirtti.

Toplantıya dair sosyal medya hesabından bir değerlendirme gerçekleştiren Büyükerşen, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, birbirinden değerli Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile beraberiz. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm yurttaşlarımızı sevgiyle kucaklamaya devam edeceğiz." dedi.