Zafer Tuna’nın Odunpazarı ilçe binasında yaptığı açıklamaya İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da katıldı.

Tuna, yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve Genel Merkezimizin almış olduğu Genel Kurul Kararı ile birlikte ilimizde ve ilçemizde kongre sürecimiz başladı. Odunpazarı ilçemizde yaşayan üyelerimiz geçtiğimiz günlerde sandığa giderek İlçe Kongremizde oy kullanacak ve mahallelerini temsil edecek delegelerimizi belirledi. Delege seçimlerine yoğun bir katılım gösteren partililerimize teşekkür ediyor seçilen 400 delege arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Temmuz 2019 da atanmış olduğum İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine, 2020 yılında yapılan Olağan Kongrede Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte tekrar seçilip güven tazeleyerek çalışmalarımıza başladık. 

Yaptığımız kongre ve görev dağılımımızın ardından, Şehir merkezinde bulunan farklı noktalarda, ilçemizin merkezde bulunan tüm mahallelerinde düzenli olarak 170 adet stant çalışması yaptık. Üye sayımızı dört katına çıkartarak, Genel Merkezimizin vermiş olduğu hedef üye kotasının dolmasını sağlayan tek merkez ilçe olduk. 

Yağmur, kar, soğuk, sıcak demeden stantlarda çalışan ve üye sayımızın dört katına çıkmasında emeği geçen tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve partililerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Millet Bizi Çağırıyor’ çağrısı ile bir taraftan stant çalışmaları yaparken bir taraftan ise mahallelerimizde muhtar, esnaf, sivil toplum kuruluşları, hane ziyaretleri ve kahvehane toplantıları yaptık. Hem stantlarda, hem yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları, sorunları, talepleri dinledik, partimizin politikalarını ve sorunlara çözüm önerilerini paylaştık. 

Göreve seçildiğimizde Odunpazarı İYİ olacak, Eskişehir İYİ olacak dedik, yaptığımız çalışmalar karşılığını buldu, stantlarda ve ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin büyük teveccühü ve ilgilisi ile karşılaştık. Yaptığımız bütün çalışmalar Odunpazarı İlçemizin resmi facebook sosyal medya hesaplarında mevcuttur.

Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçiyor, yaklaşan seçimlerle birlikte ülkemizde yeni bir dönem başlamasına, ülkemizin üzerine İYİ Parti güneşinin doğmasına az kaldı. Partimizde başlayan kongre süreci Cumhurbaşkanlığı seçimi, Milletvekilliği seçimleri ve ardından yapılacak yerel seçimlere, güven tazelemiş, yenilenmiş ilçe kadrolarımızla daha güçlü girmemiz açısından çok önemli. 

Kongrede seçilecek ilçe yöneticilerimiz önümüzde ki yapılacak tüm seçimlere damga vuracak, Eskişehir’de milletvekili sayımızın artması ve partimizin Odunpazarı’nda birinci parti olmasına katkı sağlayacaklardır. İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Partililerimizle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Odunpazarı’nın ve Eskişehir’in İYİ olması için var gücümüzle çalışacağız. 

Yaptığımız başarılı çalışmaları, yapılacak ilk seçimlerde taçlandırmak için, Odunpazarını ve Eskişehir’i İYİ yapmak için 4 Aralık 2022 tarihinde yapılacak İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte tekrar başkanlığa aday olduğumu açıklıyorum. Tüm delegelerimizi, partililerimizi, üyelerimizi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak olan Olağan Kongremize davet ediyorum."