Mihalgazi ilçesine ziyarette bulunan Eskişehir Milletvekili Harun Karacan belediye başkanı Zeynep Akgün ile birlikte ilçede incelemelerde bulundu.

Birlikte ilçe pazarını gezen Akgün ve Karacan pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Karacan, Mihalgazililerden de destek istedi. "Yöresel kıyafetleriyle gönüllere taht kuran ve yöneticiliği en iyi şekilde kadınlarında yapabildiğini gösteren Mihalgazi Belediye Başkanımız Zeynep Akgün ve tüm Mihalgazili kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" şeklinde konuşan Milletvekili Harun Karacan'ı ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi.

İkili daha sonra Akkaş yolu (virajı) üzerinde incelemelerde bulundular. Karacan burada yaptığı açıklamada "Bu yol üzerinde gerçekleşen kazaları önlemek için girişimler başlattık. Belediye başkanımızın ve vatandaşlarımızın talebi üzerine en kısa sürede sorunu çözüme kavuşturacağız" dedi.

Ziyaretten ve gördüğü ilgiden oldukça memnun şekilde ilçeden ayrılan Eskişehir Milletvekili Harun Karacan "Sadece ikliminin değil insanlarının da sıcak olduğu güzel ilçemiz Mihalgazi'deki incelemelerimizi tamamladık. İlçedeki sorunları çözmek için gereken desteği vereceğiz. Başkanımız Zeynep Akgün seçildiği günden bu yana oldukça başarılı işler yapmış. Yeni dönemde de güzel projelerle geliyor. Bizlerde kendisine tam destek olacağız. Mihalgazi Eskişehir'in gözbebeği olacaktır" şeklinde konuştu