Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Türkkan, maçta Eskişehirspor'un öne çıkan en önemli unsurunun kondisyon olduğunu ifade etti.

Savunmada yaptıkları hatalardan dolayı gol yediklerini aktaran Türkkan, şunları kaydetti:

"Gole gitme konusunda da sıkıntılar yaşadık. Eskişehirpor, taraftarı ve takımı bütünleşti. Eskişehirspor'un oyunundan memnunum. Hakem önemli hatalar yaptı. Hakemin hataları herkesi kızdırdı. Futbolu güzel oyun olarak görmek istiyoruz. Eskişehir'in futbol kültürü bu ancak böyle bir hakem olamaz. Artık, puan kaybına tahammülümüz yok. Takımdaki sıkıntıları teknik heyetimiz zamanla giderecektir."


Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise maçta iyi bir performans ortaya koyduklarını dile getirdi.

Eskişehir'e galibiyet için geldiklerini anlatan Bektaş, "Eskişehirspor'un taraftarının etkisini de gördük. Hakemin art niyetli olmadığını düşünüyorum. Ancak Mehmet Sedef kırmızı kartla oyundan atıldı. Neden atıldığını bilmiyor. Zor bir deplasmandı. Centilmence mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu kadar güzel bir atmosferde iyi futbol oynanırken, maçı olaylar gölgede bıraktı. Eskişehirspor'a başarılar diliyorum. Burada iki puan kaybettik. Kazanmaya geldiğimiz Eskişehir'den bir puanla dönüyoruz." diye konuştu.