Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonunun ilk haftasında Giresunspor'a konuk olan Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada,"Beraberliği yakaladık ancak eksik kalınca oyunda istediğimizi yapamadık." dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni transferlerine lisans çıkaramadıkları için Giresunspor karşısında genç bir kadro ile mücadele ettiklerini belirtti.

Çapa, maçta ilk 15 dakikanın ardından oyuna ortak olduklarını, ancak gördükleri kırmızı kartla sahada eksik kaldıklarını aktararak, "Beraberliği yakaladık ancak eksik kalınca oyunda istediğimizi yapamadık. Kırmızı kart bize pahalıya mal oldu. Rakibimiz kadar oyuncularım da koştu fakat Giresunspor tecrübeli bir ekip ve istedikleri oyunu sahaya yansıttılar." diye konuştu.

Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için herkesin gereken katkıyı yapmasını isteyen Çapa, "Bundan sonraki süreç bizim için çok önemli. Herkes sorumluluk almalıdır. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür ve yen transferlerimizi gelecek hafta oynatabiliriz." şeklinde görüş belirtti.