Eskişehirspor - Ankaragücü maçı! TFF 1. Lig'de 11. hafta mücadelesinde Yücel İldiz'in takımı Eskişehirspor ile İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Ankaragücü kozlarını paylaştı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Ankaragücü 3-1'lik skorla kazandı. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Kenan Özer, 60. dakikada İlhan Parlak ve uzatmalarda Umut Nayir kaydetti.

Ankaragücü'nde kaleci Korcan Çelikay, 46. dakikada sakatlanarak yerini 19 yaşındaki Altay Bayırdır'a bıraktı. Eskişehir'de Kaan Kanak, Uğur İnceman ve Andaç değişiklikleri geldi. 90'da Hasan Hüseyin Acar farkı bire indirdi ancak son sözü Umut Nayir söyledi ve farkı yeniden iki yapan Ankaragücü kritik bir galibiyet aldı.

Bu sonucun ardından Eskişehirspor 8 puanda kalarak bu sezon evindeki 2. yenilgisini aldı. Ankaragücü ise yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı ve puanını 21 yaptı.

Ligin bir sonraki haftasında Eskişehirspor deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Ankaragücü sahasında Denizlispor'u konuk edecek.