Eskişehir Basket Kulübü Şube Sorumlusu Derya Yannier, 15 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Banvit maçını kazanarak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2'de 2 yapmak istediklerini söyledi. 

Yannier, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Banvit'in güçlü bir ekip olduğunu dile getirdi.

Rakibin pota altındaki sertliğine direnç göstermeleri durumunda kazanma şanslarının yüksek olacağını ifade eden Yannier, şunları kaydetti: 

"Tahincioğlu Süper Ligi'ne evimizde İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle başladık. Bu hafta deplasmanda ligin değerli ekiplerinden Banvit ile karşılaşacağız. Banvit bu ligde bizden çok daha tecrübeli olsa da biz de buraları oynamaya alışık tecrübeli oyunculara sahibiz. Amacımız ligde her maçı kazanmaya aday bir takım haline gelebilmek ve Banvit deplasmanı da bize bu yolda ışık tutacak gösterge maçlardan biri olacaktır. Ligin ilk maçı bize neleri daha iyi yapmamız gerektiğini net bir şekilde gösterdi ve teknik ekiple oyuncular bu haftayı bu doğrultuda değerlendiriyorlar. Ne kadar tecrübeli oyunculara sahip olsak da yeni bir ekibiz ve takım olarak performansımızı en üst noktaya taşıyabilmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Banvit maçını kazanarak Anadolu Efes maçı öncesinde ligde 2'de 2 galibiyet yapmak istiyoruz."