Eskişehirspor'un Ankaragücü karşısında ilk yarıdaki güzel oyunu kazanmaya yetmedi. Maçın ilk yarısında Eskişehirspor, Ankaragücü'ne neredeyse hiç posizyon vermedi. Ankaragücü kalesini adeta bunaltan Es Es ne yazık ki bir türlü golü bulamadı.

Eskişehirspor ilk golü Mezenga'nın hatalı pası yüzünden yedi. Es Es'in yediği gol maçın dönüm noktası oldu. Maçın diğer önemli noktlarından biriside sağ kanatta oynayan Dorukhan'ın takım arkadaşlarından pas alamaması oldu. Bir çok pozisyonda Dorukhan'ın pas istesine rağmen takım arkadaşlarının Dorukhan'ı görmemesi, Dorukhanı da isyan ettirdi ve bir pozisyonda sinirlenen Dorukhan, yedek kulübesine pas atmıyoarlar görmüyormusunuz diyerek isyan etti.

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha isteksiz oynayan Eskişehirspor'da pas hataları gözden kaçmadı. Takım içerisinde bir sorun mu var bilinmez ama Eskişehirspor'un bir an önce toparlanması gerekiyor. Oyun içerisinde görünen takım içerisinde bir anlaşmazlık var. Bu anlaşmazlığın bir an önce çözülmesi gerekiyor.

Mükemmel bir taraftarın olduğu maçta Eskişehirspor'un aldığı yenilgi taraftarları oldukça üzdü. Maçın hakemininde notunu vermek gerekirse Eskişehirspor'a karşı olduğu söylenebilir. Bazı pozisyonlarda Es Es'in alehine kararlar veren hakem Süleyman Abay, taraftarlar tarafından da çok eleştirildi.