İhsan Kuş, görme engelli oğlu Kağan Kuş’a maçı anlatırken yayıncı kuruluşun kamerasına takılmıştı. Görüntüyü görünler hayli duygulanmıştı. Baba ve oğlu maça damga vurmuştu. O baba ve oğlu ES TV’de moderatörlüğünü Murat Dağtekin’in yaptığı 90+3 isimli programa katıldı.

Yayına ilk bağlanan baba Kuş, “İzmir’de yaşıyoruz. Aslen Eskişehirliyiz. Oğlum 2007 yılında görme engelli olarak doğdu. Tedavi için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Şu anda Ankara’dayım. Ankara Üniversitesi’ne tedavi görmek için geldik. İleride ne olur bulmuyorum. Buradan çıkan sonucu göre hareket edeceğim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Eskişehirspor taraftarı çok büyük bir taraftar. Eskişehir’i çok seviyorum” dedi.

Babaya Eskişehirspor camiasının yardım için hazır olduğu ifade edildi. Baba Kuş, herkese teşekkür etti.

Daha sonra minik Kağan da yayına bağlandı. Stüdyodan “En büyük Eskişehirspor” denilince Kağan ‘Evet, doğru” diye cevap verdi. Minik Kağan ile programcılar şu konuşmayı yaptı.

Stüdyo: En sevindiğin gol hangisiydi
Kağan: En çok sevindiğim gol adaşımın gol attığı andı
Stüdyo: En güzel gol oydu
Kağan: Öyle mi...
Stüdyo: Baban sana anlatmıştır, sen onu hissetmişsindir
Kağan: Evet, ceza sahası falan dedi ama tam çözemedim
Stüdyo: Ceza sahasının köşesinden ters köşeye vurdu
Kağan: Vay beee... Penaltılarda ters köşe yapılır o ceza sahasında yapmış
Kağan, daha sonra Kaan Kanak’tan forma aldığını da söyledi. Kağan duygularını “Maç çok eğlenceliydi. Hem heyecanlıydı hem eğlenceliydi. Beş kere gol dedim. İlk ve en çok gol dediğim maç. Eğer Eskişehir böyle yükselmeye devam ederse Eskişehir burada kalır” diye konuştu.

Kağan istek üzerine stüdyoda bulananlarla birlikte “Es es es ki ki ki eski eski es” diye tezahürat da yaptı. Kağan ve babası, Bolu maçını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un locasından izlemek üzere davet edildi.