Günlerdir transfer tahtasını açmak için uğraşan fakat bunu başaramayan Eskişehirspor yönetimi, 53 yıllık tarihi çınara bir ilki yaşatacak.

Giresun deplasmanında takım otobüsü ile giden Eskişehirspor, bugün saat 19.30’da Giresunspor ile oynayacağı sezonun ilk maçına, 20 yaş ortalamasına sahip U21 takımı ile çıkacak.

2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Lig perdesi Cuma günü oynanan Karabük-Adana Demirspor maçıyla açıldı. Dün oynanan karşılaşmalarla devam eden birinci hafta maçlarında, Eskişehirspor ise bugün deplasmanda Giresunspor karşılaşmasıyla sezona merhaba diyecek.

ES ES TARİHİNDE BİR İLK
Günlerdir transfer tahtasını açmak için uğraşan fakat maddi destek gelmediği için yeni transferlere lisans çıkartamayan Eskişehirspor yönetimi, 53 yıllık çınarın tarihinde bir ilke imza atarak, zorunlu olarak ilk kez sezona U21 takımı ile başlanmasına neden oldu.

KRTİK MAÇ 19.30’DA
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Giresun deplasmanına puan umudu ile giden Siyah kırmızılı gençler, Eskişehirspor tarihine geçecek kritik maçı yarın saat 19.30’da oynayacak. Karşılaşmayı ise İzmir Bölgesi Hakemi Hakan Ceylan yönetecek.