KADER GÜNÜ
Eskişehirspor Kulübü için kritik gün geldi. 22 ve 29 Kasım’da gerçekleştirilemeyen ve 6 Aralık tarihine kalan Olağanüstü Genel Kurul, bugün yapılacak.

MADDİ DETEK VERİLEMEDİ
Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibinin maddi destek bulamadığı için bırakmak zorunda kaldığı bu zorlu görevi, üstlenecek yeni bir yönetimin aranacağı genel kurul öncesi, resmi bir aday yok. Sinan Özeçoğlu’nun görevi bırakmaması yönünde yapılan tüm baskılar, maddi destek verilmediği için sonucuz kaldı.

GÖZLER ESKİ BAŞKANLARDA
Geçtiğimiz hafta yapılan ve yönetime aday çıkmadığı için bugüne kalan genel kuru öncesi, gözler son genel kurulda delegelerin önünde birlik-beraberlik mesajı vererek güç birliği gösterisi yapan eski başkanlara çevrildi.

HALİL ÜNAL HAZIR
Gelen bilgilere göre geçtiğimiz hafta aday olacağı sinyalini veren eski başkan Halil Ünal’ın, hazırlıklarını bitirdiği ve yönetim listesinin hazır olduğu öğrenildi. Bugün yapılacak genel kurulda, başka bir yönetim listesi çıkmaması halinde, Halil Ünal’n adaylığını son anda açıklayacağı iddia ediliyor.

HATİPOĞLU CESARET EDEMİYOR
Eskişehirspor Kulübünün geçmişteki genç ve başarılı başkanlarından biri olan Nebi Hatipoğlu’nun ise, adı son günlerde başkanlık için geçmesine rağmen, 200 Milyon borç yüzünden göreve gelmeye cesaret edemediği iddia ediliyor.

DESTEĞE VARIM
Başkanlığı düşünmeyen Hatipoğlu’nun, aday olacak başkana ise, maddi olarak destek vermeye hazır olduğu biliniyor. Hatipoğlu geçtiğimiz hafta Sinan Özçoğlu’nun, göreve devam etmesi için oluşturulan güç birliğinde, Özeçoğlu’na maddi olarak destek veren tek isim olmuştu.

BUGÜN BELLİ OLACAK
Sonuçta 52 yıllık tarihi kulübün kaderi, bugün belli olacak. Ortada ateşten gömleği giyecek başkan adayı ve yönetim yok. Aday çıkmaması halinde kulüp Divan Kurulu’nun imzalayacağı bir raporla kapanacak.

KAYNAK : Anadolu Gazetesi