Eskişehirspor, TFF 1.Lig’in 20.haftasında karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Teknik DirektörYücel İldiz yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon çalışması ile devam eden antrenman, çift kale taktik maç ile son buldu.

Antrenman öncesi Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan takımla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Erkan Zengin konusuna değinen Erdoğan, “Erkan Zengin konusunda başkanımız bir açıklama yapacak. Biz şuan sadece Denizlispor maçını düşünüyoruz. Tek konsantrasyonumuz bu. Takımımız hazır. Pazar günü seyircimize güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.” Dedi.

Uğur İnceman’ın kadro dışı bırakılması konusunda da değerlendirmede bulunan Erdoğan şöyle devam etti: “Başkan Halil Ünal ve teknik direktörümüz Yücel İldiz’in raporuyla beraber kendisine tebliğ ettik. Kendisine izin verdik. Pazartesiye kadar biraz dinlensin. Ondan sonra da resmi yazışmalar başlar ve süreci görürüz.”

Eskişehirspor’un zorlu bir sürece girdiğine işaret eden Erdoğan, “Bu hafta Denizli, ardından Giresun maçı sonra Ümraniye deplasmanı. Fikstüre baktığınızda çok zor 3 rakiple arka arkaya maçlar oynayacağız. Ben takıma güveniyorum. Kendileri de olayın bilincindeler. Elimizdeki kardeşlerimizle biz alnımızın akıyla ligin sonunu getireceğimize inanıyoruz.”