Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, bir süre önce başlattığı ‘Haydi Maça’ kampanyasına devam ediyor. Kazım Kurt, son olarak Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanan Eskişehirspor- Giresunspor maçını locada Eskişehirspor'un efsane futbolcularından Ender Konca ve Eskişehirspor taraftarları ile birlikte izledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt bir süre önce ‘Haydi Maça’ adlı kampanyasına Eskişehirspor- Giresunspor maçında da devam etti. Sosyal medyadan yapılan çağrı üzerine, kampanyaya 1000’in üzerinde Eskişehirspor taraftarı katıldı. 09 Şubat 2018 Cuma Günü yapılan çekilişte kampanyaya katılanlar arasından; Gökhan Özdemir, Burak Keser, Günay Orhan, Dilara Çiftçi, Fatma Nur Artan, Cem Tunç, Hasan Yiğit Özcanlar, Refik Altuk, Sena Ukuş, Dağhan Erden, Hayati Yıldız ve Gizem Büşra Sönmez, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile Giresunspor maçını locada izlemeye hak kazandı.

Maç öncesi locada Başkan Kurt ve Eskişehirspor'un efsane futbolcularından Ender Konca ile buluşan Eskişehirspor taraftarları, maçı Başkan Kurt birlikte izledi. Maç öncesi, devre arası ve maç sonrasında taraftarlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kurt, maçın değerlendirmesini de taraftarla birlikte yaptı. Taraftarlar ile Kazım Kurt, bol bol hatıra fotoğrafları çektirmeyi de unutmadı. Başkan Kurt, bundan sonra içerdeki maçlarda bu uygulamanın devam edeceğini kaydetti.