Eskişehirspor taraftarlar birliği ve Nefer tribün Lideri, Murat Diri Sosyal Medya üzeri'nden yaptığı yazılı açıklama şöyle; Eskisehirspor kulübümüz maddi sıkıntılar nedeniyle 11ay personel maaşı ödeyemediğini hepimiz biliyoruz. Mübarek Ramazan ayını hayırlısıyla bitiriyoruz. Önümüz bayram Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) olarak kulübümüz tarafından açılacak bir hesaba bağış yaparak kampanya başlatmak istiyoruz.


Buradan mevcut yönetimimize sesleniyoruz. Çok acil bir hesap numarası duyurun ve camiamızla paylaşın. Büyük taraftarımız elinden gelen bütün özveriyle oraya az çok demeden yardım göndersin. Aylardır maaş alamadığı halde canla başla Eskişehirspor için çalışan bu insanları mutlu etmenin maneviyatı çok yüksek olacaktır.


Aylardır sosyal medya da şehrin zenginlerinden medet uman büyük taraftar bu kampanya da büyüklüğünü göstermeli ve Es-Es'e üvey evlat muamelesi yapan iş adamlarına ders vermeli.


Kampanyayı başlatan ETB olarak 1000₺ ile ilk biz destek oluyoruz dedi.
Ayrıca yarın 19 Haziran Eskişehirsporumuzun kuruluşu.
Tüm hakkımızı bu kampanyaya destek olmaya ve yarın tüm şehirde forma tişört v.b Eses aksesuarları giymeye davet ediyoruz. ifadelerini kullandı