Belediye çalışanlarından oluşan 16 farklı takım Mustafa Mansız turnuvasında yaklaşık bir ay boyunca ter döktü. Büyükşehir Belediyesi ESKİ tesislerinde düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekişmeli maçlar yaşandı.

Turnuvanın final maçında Odunpazarı Belediyesi takımı, Kalabak takımını 3-0 mağlup ederek, turnuvanın şampiyonu oldu. Mustafa Mansız’ın eşi Efruze Mansız, oğlu Cem Mansız, ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sıla Sanem Bükülmez, bürokratlar ve vatandaşların katıldığı tören ile takımlara kupaları verildi.

Törende konuşan Mustafa Mansız’ın eşi Efruze Mansız “Onu unutmadığınızı bir kez daha gösterdiniz” diyerek turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Neşet Arduç ise turnuva vesilesi ile Eskişehir’in çağdaş ve modern bir yapıya kavuşmasında büyük emekleri geçen Mustafa Mansız’ı saygı ve rahmetle andıklarını ifade ederek turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

Ödül törenine katılan Eskişehirspor futbolcusu Semih Şentürk ise hakemlerin hediyelerini vererek takımlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.