Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig’in 25.haftasında karşılaşacağı, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon çalışması ile devam eden antrenman, dar alan oyun ile son buldu.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. İldiz, “5’te 5 yapmak istedik ama olmadı. 5’te 4 oldu. Lig’de hiçbir şey belli olmuyor. Bu nedenle bizim her maçı içerde dışarıda çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bunun için hafta sonu oynayacağımız Adana Demirspor maçı çok önemli. Bu hafta seyircimizin desteği ile kazanmak istiyoruz. Bizim kayıplara tahammülümüz yok. Asgari hata yapmak ve kazanacak kadar iyi oynamak istiyoruz.” dedi.

Taraftarın desteğini göreve geldiği günden beri her zaman hissettiğini belirten İldiz, “Eskişehir kamuoyuna çok teşekkür ediyoruz. Ben ve ekibim geldiğimizden bu güne kadar bize güveniyorlar ve biz de güvenlerini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Bilinçli bir seyircimiz var. Kulübün içinde bulunduğu durumu da biliyorlar. Ona göre desteklerini esirgemiyorlar. Eskişehir camiasının istediği bir takımı oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah seyircimizin desteği ile 3 puan alırız.” ifadelerini kullandı.