İran, İstanbul, İzmir, Antalya, Kayseri, Trabzon, .Zonguldak, Tokat ve Eskişehir’den 12 takımın mücadele ettiği, 120 sporcunun yer aldığı şampiyonada Türkiye ikincisi olan Eskişehir Şimşekler Futins takımı, Başkan Ataç’ı, makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette sporcular adına konuşan Hüseyin Günbey; “Futsal ayak futboluyla ilgili Tepebaşı Belediyesi’nin daha önce bize vermiş olduğu desteklerin karşılığı olarak Antalya’da yaptığımız turnuvada ikinci olduk. Kupayı da sevgili başkanımıza verdiği emekler karşılığında takdim etmeye geldik ”dedi.

Takım Antrenörü Göksel İzcioğlu ise; “Biz Eskişehir Şimşekler Takımı’yız. Şimşekler takımı Tepebaşı Belediyesi’nin yaz okulu kapsamında oluşan bir takım. Bu genç takımla Antalya’da düzenlenen uluslararası şampiyonaya gittik. Orada Türkiye ikincisi olduk. Başkanımıza orada kazandığımız kupayı hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç da; “Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olmanızdan son derece mutlu oldum. Bu tür başarıların devam etmesini arzuluyoruz. Bizler Eskişehir’de tüm spor kulüplerine elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” ifadelerini.

Ziyaret sonrası çekilen toplu fotoğrafa CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’de eşlik ederek şampiyon futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.