Eskişehir İşitme Engelliler Erkek Hentbol takımı, Türkiye Sağırlar Hentbol Süper Liginin açılış maçında, 12 Kasım saat: 11:00'de Porsuk Spor Salonu'nda Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim kurulu Başkanı İsmail Tek, Eskişehir Haber26’ya yaptığı özel açıklamada, Eskişehir İşitme Engelliler Erkek Hentbol takımının, Türkiye Sağırlar Hentbol Süper Ligine çıkarak büyük bir başarı kaydettiğini ifade etti. Başkan Tek, Spor kulübünün 1979’da kurulduğunu ve kulübün kendi imkanlarıyla ayakta durduğunu söyledi. Kulübün gerekli destek görmediği ile ilgili sitemlerini belirten İsmail Tek, kulüp bünyesinde hentbol ve voleybol takımlarının süper ligde mücadele ettiğni belirtti.

Aynı şehri temsil eden takımlar ön plandayken Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü takımlarının da Eskişehir’i en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden İsmail Tek, “Bizim takımlarımız Aynı şehri temsil eden takımlar kadar destek ve ilgi görmüyor. Eskişehir’de hentbol braşında Selkaspor ne kadar Süper ligdeyse, bizde aynı branşda Türkiye Sağırlar Süper liginde mücadele ediyoruz. Ne yazık ki gerekli ilgiyi göremiyoruz. 12 Kasım saat: 11:00'de Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleşecek maçımıza taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.