Odunpazarı Belediyesi, Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket'e, Hentbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Selkaspor'a ve Eskişehirspor altyapı takımlarına otobüs desteği veriyor.

Belediye meclisinden çıkan kararla Eskişehirspor ve Eğitim Vakfına Billboard ve CLP reklam alanlarını tahsis ederek Eskişehirspor Kulübüne önemli bir destek sağlayan Odunpazarı Belediyesi, Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket'e, Hentbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Selkaspor'a ve Eskişehirspor altyapı takımlarının ulaşım sorununu önemli ölçüde çözüyor.

Kulüplere birer otobüs tahsis ederek deplasman giderlerine önemli bir katkı yaptıklarını ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya ciddi destek verdik. Eskişehirimizin adını başarıyla duyuran gözbebeği spor kulüplerimize elimizden geldiğince destek oluyoruz. Spora desteği tek bir branşta tutmuyoruz. Eskişehirsporumuzun yanı sıra, Eskişehir Basket ve Selkaspor hentbol takımımıza da elimizden geldiğince destek oluyoruz. Eskişehirsporumuz başta olmak üzere spor kulüplerimizin ayakta kalması ve başarıya ulaşması için şehrin tamamından desteğe ihtiyaçları var. Biz elimizden geldiğince destek oluyoruz, bundan sonra da olacağız.” diye konuştu.