Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un başlattığı ‘Haydi Maça’ kampanyası devam ediyor. Kazım Kurt, son olarak Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanan Eskişehirspor- Altınorduspor maçını locada taraftarlar ile birlikte izledi.

Sosyal medyadan üzerinden yapılan çağrı üzerine, kampanyaya 1000’in üzerinde Eskişehirspor taraftarı katıldı. Yapılan çekilişte kampanyaya katılanlar arasından; Sancaktar Kızılok, Sedat Uygun, Büşra Kayacık, Hasan Kaan Özkan, Halime Çiğdem Korkut, Emre Dikmen, İnanç Çelik, Burak Özayvaz, Safiye Engun, Nihal Demir, Erman Savkulak, Meltem Namdar Durulgan, Meral Büyükçetin, Hasan Gölpek, Alper Camursoy, Altınorduspor maçını locada izlemeye hak kazandı.

Maç öncesi locada Başkan Kurt ile buluşan Eskişehirspor taraftarları, maçı Başkan Kurt birlikte izledi. Maç öncesi, devre arası ve maç sonrasında taraftarlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kurt, maçın değerlendirmesini de taraftarla birlikte yaptı. Taraftarlar ile Kazım Kurt, bol bol hatıra fotoğrafları çektirmeyi de unutmadı.