Eskişehir'i Süper Lig'de temsil eden olan Selkaspor Hentbol takımı ziyaret eden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi yönetim kurulu, bugün Bolu’da başlayacak olan Türkiye Kupası final maçları öncesinde başarılar dilediler.

Porsuk Spor Salonundaki antrenman öncesi ‘Beton Adamlar” ile bir araya gelen TSYD Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Kupası final maçları öncesinde başarılar dileyerek, tatlı ikram ettiler.

Ziyarette konuşan TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, “Eskişehir futbol gibi, Türkiye'de hentbolunda beşiği idi. Yıllar sonra Eskişehir’de Hentbol Sevgisini yeniden tattıran ve aşılayan Selkaspor Kulübü Başkanı Mert Kaya ve Selka Şirketler Grubu'na teşekkür etti.

40.yılında sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı bir adımdan dolayı kutlayan Seda,”2017-2018 sezonu başında ligde en kötü 4’cülük hedefi ve Avrupa Kupalarına katılma hedefi koymuştunuz. Bugün bu hedefi tutturdunuz. Türkiye Kupası’nda final oynayacak 4 takım arasına girmeyi başardınız. Avrupa hedefini de tutturdunuz. Bu başarınızdan dolayı sizi ve teknik heyeti, sporcularını kutluyorum. Türkiye Kupası final maçlarında da başarılar diliyorum” dedi.

Selka Spor Kulüp Başkanı Mert Kaya’da, Türkiye Kupası final maçları öncesinde yapılan bu ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu belirtti ve TSYD Eskişehir Şubesi Yönetimine ve her zaman büyük desteklerini gördükleri Eskişehir Spor Basını camiasına teşekkür etti.

Kaya, konuşmasına şöyle devam etti:

“Takımımız 2016-2017 Hentbol 1. Ligi´nde oynadığı 23 karşılaşmadan 21 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ayrılmış olup ilk sezonunu 43 puanla şampiyon olarak tamamlamıştır. 2017-2018 sezonunda Hentbol Süper Ligi´nde mücadele eden takımımızın öncelikli hedefi ise Avrupa Kupalarına katılarak, ülkemizi başarı ile temsil etmekti. Hedeflerimize ulaşıyoruz. Ligde 4’ncü sıradayız. Ancak biz sezonu üçüncü olarak tamamlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bunlarla eş zamanlı olarak, kulübün altyapı oluşumunu hızlı bir şekilde tamamladık. Genç takımlarımız mahalli liglerde mücadele ediyorlar. 2018-2019 sezonunda hedefimiz ligde şampiyonluk. Avrupa Kupasında da ilk 4’e girmek.”