Oto servis seçimi her sürücü için önemli bir karardır. Servis, aracın tüm bakımını ve onarımını üstlenir, sürücülere bu konuda profesyonel destek verir. Otomobillerin periyodik olarak ihtiyaç duyduğu bakım, araç performansını yükseltir. Düzenli servis kontrolünden geçen araçların trafikteki performansı da güvenliği de ideal seviyededir. Peki, doğru özel servis seçimi nasıl yapılır? Nelere dikkat etmek gerekir? İşte size doğru seçim için tüyolar;

Yeterliliğe sahip personel kadrosu

Araç şoförleri için en önemli seçim kriteri uzman kadro olmalıdır aslında. Oto servis kadrosu donanımlı, araç marka ve modelleri hakkında geniş tecrübeye sahip olması halinde aracınızı güvenle teslim edebilirsiniz.

Her konuda şeffaf bilgi akışı

Otomobil servislerinin sürücülere şeffaf bilgi vermesi gerekir. Otomobilinizi servise götürdüğünüzde herhangi bir işlem yapmadan önce sizi bu konuda bilgilendirmeli, onayınızı almalıdır. Özellikle parça değişimleri mutlaka bilginiz dahilinde olmalıdır. Sizi önemseyen, yapılan işlemleri faturalandıran ve yapılacak işlemlere dair bilgi veren servisten ideal bir hizmet alabilirsiniz.

Orijinal yedek parça hizmeti

Seçeceğiniz özel servis aracınızın marka ve modeline uygun yedek parça hizmetini verme konusunda iyi olmalıdır. Araçlarda ihtiyaç duyulan parça değişimlerinde “orijinal yedek parça” değişimi öncelikli tercihtir. Size bu konuda geniş bir hizmet sunacak servisi seçebilirsiniz.

Fiyat performans değerlendirmesi

Oto servis noktalarının hemen hepsi benzer hizmet içeriğine sahiptir. Aralarından en güvenilir ve iyi olanı seçmek için değerlendirme yapacağınız bir diğer kıstas fiyat ve performanstır. Aracınızın bakımını gerçekleştirecek olan servisin işlem maliyetlerini farklı servislerle karşılaştırabilirsiniz. Ancak bu kıyaslamada fiyata değil performansa, hizmet kalitesine odaklanmalısınız. İşlemleri kaliteli ve doğru biçimde sunan servisi bulmaya odaklanın.

Konum avantajı

Özel servis eve ya da iş yerine yakın olursa bakım yaptıracağınız zamanlarda ulaşım avantajı elde edersiniz. Servisler aracınızı teslim alırken ve teslim ederken ek bir hizmet ücreti talep eder. Yakın servislerde bu ücret cüzi bir seviye olur ya da aracınızı bizzat alma – bırakma şansınız olur, ekonomik hizmet alırsınız.

Özel otomobil servisi arayışında birçok kriteri göz önünde bulundurup seçim yaptığınızda uzun yıllar boyunca keyifle hizmet alacağınız servise kavuşmuş olursunuz. Modern çağda ne yazık ki güvenilir otomobil servis desteği alabilmek zor olabiliyor. Güvendiğiniz, iletişim konusunda sıkıntı yaşamadığınız, bilgilenebildiğiniz ve fiyatlar konusunda fırsatçılık yapılmadığından emin olduğunuz servise aracınızı teslim etmek her zaman daha kolaydır. Garantili Oto Servisi size bu konuda yardımcı oluyor, geniş servis yelpazesiyle konumunuza en yakın olan güvenilir özel servisi bulmanızı sağlıyor.