İş yerinizdeki bilgi aktarımlarını ve muhafaza edilmesi gereken dosyaları en iyi şekilde saklamak, depolamak, hızlı çözüme ulaştırmak için Windows 10 Pro işletim sistemini tercih edebilirsiniz. Kullanıcı ile arasında optimize bir bağ kurmayı başaran sistem, bilgisayarınızın içerisinde bulunan tüm verilere, programlara ve seçeneklere doğrudan etki eder.

Dokunmatik ekrana sahip bir bilgisayarınız işlemlerinizi yürütüyor ise bu programı kullanmanız oldukça kolay bir işlemdir. Dünya genelinde yaygın olarak kullanıma sahip olan Windows 10 Pro işletim sistemi, kişinin kendi bilgisayarını kontrol altına almasını ve verimli bir şekilde sorunlarını çözüme ulaştırmasını sağlar. Geçtiğimiz yıllar da kullanılan sürümlere oran ile daha kullanışlı bir yapıya sahip olan Windows 10 Pro, kararlı bir işletim sistemi olma özelliği ile karşınıza çıkıyor.

Windows 10 Pro İle Yenilikleri Yakalayın

Yıllardır bilgisayarlarda işletim sistemi sorumluluğunu üstlenen Microsoft, geçtiğimiz 2015 yılında başlat menüsünden programın tanımlama özelliğini kaldırmıştı. Windows 8 işletim sisteminde kaldırılan bu özellik Windows 10 Pro işletim sisteminin beraberinde tekrardan başlat menüsünde yer aldı. Bunun yanı sıra Windows 10 Pro satın al işlemleri ile Cortana kişisel asistan ayrıcalığını da yaşayabiliyorsunuz. Kişisel asistan özelliği sayesinde Windows 10 Pro birçok uygulamada sesli komut ile hareket edebiliyor.

Windows 10 satın al işlemlerinde de geçtiğimiz Windows işletim sistemlerinde olduğu gibi farklı sürümlere de sahip olabiliyorsunuz. Kullanıcıların farklı sürümlere ihtiyaç duyması, Microsoft uygulamasının sürüm çeşitliliğinde artış göstermesine neden oluyor. İşlemlerinize en uygun işletim sistemlerini Windows 10 paket dâhilinde sahip olabilir, Windows 10 Home, Windows 10 Pro Professional ve Windows 10 Enterprise sürümlerini bilgisayarınıza tanımlayabilirsiniz.

Windows 10 Pro Eşsiz Dünyasına Katılın

Windows 10 lisans satın al işlemleriniz sonrasında bilgisayarınıza birçok farklı sürümün tanımlayacağını belirtmiştik. Bu sürümler kullanım amaçlarına göre farklı gruplara ayrılmış olsalar da Windows 10 Pro işletim sistemi genel özelliklerini taşır. Çalışma hayatında; bilgilerin muhafaza edilmesi ve dilediğiniz bir yere aktarımının sağlanması için Windows 10 Pro işletim sistemi büyük bir önem taşır. Profesyonel olarak işlevini sürdüren sistem sayesinde birçok ayrıcalığı yaşayabilir, şifreleme teknikleri sayesinde bilgilerinizi güven altına alabilirsiniz.

Kullanıcılara genel olarak tanımlanan bu sistemi kişiselleştirerek özel bir sürüm haline getirebilirsiniz. Bilgisayarınız ve sizin için bu denli verimli olan işletim sistemine yetkili satıcıları aracılığı ile uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşletim sistemi tanımlayan diğer tedarikçilere oran ile oldukça iyi fiyatlar sunan firmalar, bütçe tasarrufunu doğrudan müşterilerine tanımlıyor.