Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, SMA Tip2 hastalığıyla savaşan Toprak bebeğin tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için ikinci kez girişimde bulundu. Toprak Bebek için düzenlenen bağış kampanyasına destek olduğunu daha önce sosyal medya hesaplarından açıklayan ve kampanyaya destek çağrısında bulunan Güler, bu kez yazdığı mektupla Eskişehir’in iş camiasına seslendi. Güler mektubunda, Toprak bebeğin SMA Tip2 hastalığıyla kahramanca mücadele ettiğini belirterek, Toprak bebeğin tedavi olabilmesi için bağış kampanyası düzenlendiğini ve bu kampanyanın devam ettiğini kaydetti.

Kampanyaya destek olanlar için yemek tertip edilecek

Toprak bebeğin tedavisi için ihtiyaç duyulan meblağın %21’inin toplandığını ve tedavi giderleri için 10 milyon liradan fazla desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirten Güler, Eskişehirli iş insanlarının bu çağrıya sessiz kalmayacağını umduğunu söyledi. Eskişehir’in iş camiasının çok duyarlı olduğunun altını çizen Güler, kampanyaya 20.000 TL ve üzeri destekte bulunacak iş insanlarını Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun düzenleyeceği özel yemek programında ağırlayacağını söyledi. 

Toprak bebek zamanla yarışıyor

Toprak bebeğin tedavi olma fırsatını bulabilmesi için önünde kısa bir zamanın kaldığını belirten Güler, Toprak bebeğin Eskişehir’in çocuğu olduğunu ve tedavi için gereken bağışın Eskişehirli iş insanlarının desteğiyle daha kolay temin edilebileceğini ifade etti.