Sabahın erken saatlerinde başlayan iftar hazırlığında, yemeğin yapılması ve dağıtılmasında toplam 47 personel görev alıyor. Modern donanıma sahip Aşevi’nde titizlikle hazırlanan yemekler; Odunpazarı Bölgesinde yer alan mahallelerde ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarında vatandaşlara dağıtılıyor.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi yetkilileri, Ramazan ayından sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için her zaman duyarlı vatandaşların yardımlarını beklediklerini kaydeden yetkililer, bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşların; Erenköy Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi’nde bulunan aşevine şahsen başvuruda bulunabileceklerini belirtti. Yetkililer, banka aracılığı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşların ise TC. Ziraat Bankası İkieylül Şubesi - İBAN NO: TR890001000771385589765036 hesap numarasına bağış yapabileceklerini söyledi.

 Yetkililer, konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin, aşevinin 217 30 63 numaralı telefonunu ya da Halk Masasının 444 26 00 numaralı telefonunu arayabileceklerini kaydetti.