Kaş kiralık villa hizmeti sunan Tatil Villası, sektörde 20 yıllık tecrübesi ile profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde hizmet sunmaktadır.

Villa Kiralama Hizmetleri Neleri Kapsar?

Villa kiralama için firmayı tercih ettiğiniz zaman özel aracınız yoksa firma ulaşım konusunda size yardımcı olacaktır. Havaalanı transferi ve araç kiralama hizmeti de firmanın sunduğu diğer hizmetlerdir. Tatil yapılacak villanın içi ev konforunda döşenir. Villa temizliği haftada bir gün olarak planlanır. Daha sık olarak yapılsın derseniz extra ücret ödemeniz gerekir.

Çocuk Havuzlu Villalar

Tatil planını çocuklar ile yapacaksanız villa kiralarken çocuk havuzlu olmasına dikkat edin. Firma villa boşalttıktan sonra villa temizliğini özenle yapar ve havuzları dezenfekte eder. Hijyen firmanın en önemli ilkesidir. Çocuk havuzları hemen yetişkin havuzlarının yanındadır. Derinliği 1 metre civarındadır. Kiralık tatil villası Antalya Kalkan ve Kaş villa seçeneklerinin yanı sıra lüks eşyalar, havuz, havuz kenarında şezlonglar, şemsiyeler ve bahçe masa, sandalye gibi ekipmanlar mevcuttur. Çocuk havuzunda ve yetişkin havuzunda ısıtmalı sistem mevcuttur. Tatil Villası, Akdeniz bölgesinde hizmet verdiği için yılın bahar ve yaz aylarında her zaman tatil planınızı gerçekleştirebilirsiniz. Erken rezervasyon ile indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Özellikle Mayıs ve Eylül aylarında bölge daha boş olacağı için çok daha uygun fiyatlara tatil imkânı yakalayabilirsiniz.

Villa Kiralama Ücretleri

Ekonomik villa kiralama ve mükemmel bir tatil hiçbir tatilcinin reddedemeyeceği en önemli unsurdur. Beş yıldızlı otellerde kişi başına ödenen ücret neredeyse 5 kişilik bir aile için alınır. Villalarda her türlü mutfak araç gereçleri olduğu için mutfak malzemelerinizi alarak yemeğinizi kendiniz yapabilirsiniz. Kiralık tatil villası Antalya Kalkan ve Kaş bölgelerinde kiralanan villa ücreti villanın tasarımı ve özelliğine göre değişir. Sadece havuzu olsun derseniz çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Hemen hemen her villa standart şekilde döşenmiş ve tüm ihtiyaçlar için gereken malzeme temin edilmiştir. Farkı sadece villanın manzarası, denize yakınlığı, jakuzi, sauna gibi detaylardır. Beğendiğiniz villayı ayırtmak için hemen firmayı arayın ve müşteri temsilcisi ile görüşerek gereken bilgileri alın. Müşteri ve firma arasında imzalanan sözleşmede villa şartları belirtilir.

Daha detaylı bilgi ve Kiralık Tatil Villası Antalya seçenekleri için Tatil Villası web sitesini ziyaret edin.

www.tatilvillasi.com.tr