Arama motorunda en çok aranılan konular arasında La Casa De Papel 5. Sezonu ne zaman gelecek? Sorusu yer alıyor. Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında bulunan dizinin yeni sezonu izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kişiler yeni sezon hakkında araştırma yaparken Netflix bir açıklama yaptı. Dizinin 5. Sezonu ile ilgili beklenen açıklama geldi. İzleyicileri ise yeni sezonda İstanbul karakterinin olacağını araştırıyor. 5. Sezonda İstanbul karakteri olacak mı? Yeni sezon ne zaman seyirciler ile buluşacak?

Netflix herkesin merak ettiği o haberi verdi. La Casa De Papel dizisinin 5. Sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Dizinin çekimlerinin geçen hafta bittiği duyurulmuştu. İspanyol yapımı olan ünlü dizi, bu sezonu ile birlikte final yapacak. Netflix’ten beklenen açıklama geldi ve dizinin yayın tarihi belli oldu. Netflix dizinin 5. Sezonu için farklı bir yol izleyecek. Normalde dizilerin bir sezonu tek bir zaman aralığında gösteriliyordu. Ancak dizinin son sezonu parçalar halinde yayınlanacak. İzleyicileri diziyi iki farklı parça halinde takip edebilecekler.

Yeni Sezon 3 Ay Arayla Yayınlanacak

Netflix gün içerisinde YouTube üzerinden bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda ise platform, beklenen dizinin 5. Sezonunu iki ayrı bölüm ile yayınlayacağını açıkladı. 5. Sezonun ilk bölümü beş bölümden oluşacak. 3 Eylül 2021 itibari ile dizinin ilk bölümü izleyici ile buluşturulacak. Toplam 10 bölüm ile final yapacak olan dizinin kalan beş bölümü ise 3 Aralık’ta yayınlanacak. La Casa De Papel sezon finalini 10 sezon olarak tamamlayacak.

Yeni Sezonda İstanbul Karakteri Olacak Mı?

La Casa De Papel dizisinin en önemli temsilcisi ise her karakterin bir şehir adına sahip olması olarak biliniyor. Dizide Rio, Palermo, Lizbon, Nairobi ve Moskova gibi farklı şehir isimlerini taşıyan kişiler bulunuyor. Dizi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı ve İstanbul isimli bir karakterin geleceği söylendi. Netflix resmi olarak konu hakkında bir açıklama yapmadı. İstanbul karakterinin yeni sezonda olup olmayacağı ise yayınlanan bölümlerde bir cevap bulacak.

Dizinin yeni sezonunda Patrick Criado ve Miguel Angel Silvestre yer alacak. Fakat oyuncuların henüz hangi karakterlere can vereceği hakkında açıklama yapılmadı. İzleyiciler ise dizinin yeni sezonunu büyük bir heyecan ile bekliyorlar. 10. Bölümün sonunda final yapacak olan dizinin, iddialı bir sezon ile ekranlara gelmesi bekleniyor.