Petek temizleme, kışa girilen dönemlerde ev sahiplerinin en çok merak ettikleri konulardan bir tanesi. Evlerdeki ısıyı tutmak, doğru ısınma yöntemini kullanmak isteyenler petek temizliğine büyük önem göstermektedir. Peteklerin havasını alma, teknik destek alarak petek içlerini temizleme gibi işlemler peteklerin daha sıcak olmasını ve faturalarda tasarruf sağlar.

Peteklerin her yeri aynı sıcaklığa ulaşamıyorsa, peteklerin sadece üst kısmı ısınıyorsa, yer yer farklı ısıya sahip bölgeler varsa uzman tesisat firmalarından petek temizleme hizmeti almalısınız. Teknik cihazlar yardımıyla petek temizleme işlemleri yapılarak sıcak suyun petek içinde her bölgeye eşit bir şekilde ulaşmasını sağlar ve böylece ısıdan maksimum düzeyde yararlanmış olursunuz.

PETEK TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

Petek temizliği evlerde kendi başınıza yapabileceğiniz bir iş değildir. Profesyonel olarak peteklerin içi teknik cihazlarla yardımıyla temizlenmektedir ve bireysel olarak bunları yapmak mümkün değildir. Makinelerle yapılan petek temizleme işlemleri kesin çözüm vermektedir ve petekleriniz tam kapasiteli olarak çalışmaktadır.

Kalorifer peteklerinizi temizletmek istediğinizde peteği sökmekle, içerisindeki suyu tamamen boşaltmakla, duvarınıza zarar vermekle uğraşmanıza gerek yok. İstanbul petek temizleme hizmeti veren Kartal Tesisat firmasına http://kartaltesisat.com kurumsal adreslerinden ulaşarak profesyonel destek talep edebilirsiniz. Duvarlarınızı kırmadan, peteklerinize zarar vermeden petek temizleme makinesi ile gerekli işlemler yapılmaktadır.

Peteği her iki ucundan yapılan temizleme işlemleri sonrası ısı ev sahibinin istediği şekilde ayarlanır ve evin sıcaklığı tutması sağlanır. Vana yerlerinde sızıntı olmaması, peteğin her yerinin aynı ısıda olması, radyatör bağlantı yerlerinin gevşek olmaması, kirli suların temizlenmiş olması ev sahiplerinin doğalgaz faturalarında büyük tasarruflar etmesini sağlar. Petek temizleme işlemleriyle kombiyi daha az açarak peteklerinizi eskisinden çok daha iyi bir şekilde ısıtabilirsiniz.