Her mevsimde farklı dalış noktası gibi imkan sunuyor. Ana göletimiz de balık popülasyonu olarak çok güzel bir imkan sağlıyor." dedi.

Özen, kulübe ve Sakaryabaşı'na destek veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'a teşekkür etti.

- "Bir milyonuncu karemi çekmek için Sakaryabaşı'na geldim"

Su altı fotoğrafçısı ve rehberi olan bir şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Doğan Kaşıkçı da dünyanın 50 farklı ülkesindeki birçok yerde fotoğraf çekmek için dalış yaptığını dile getirerek, Sakaryabaşı'nın birçok ülkede ve dalış noktasında bulunmayan özelliklere sahip olduğunu kaydetti.

Kaşıkçı, şunları söyledi:

"Bu yüzden bir milyonuncu karemi çekmek için Eskişehir'deki Sakaryabaşı'na geldim. Burası çok özel bir yer. Birçok ülkede ve dalış noktasında bulunmayanlar Sakaryabaşı'nda var. Görüntü kalitesi çok iyi. Özellikle güneşli havalarda bölgedeki suyun berraklığı inanılmaz. Yaklaşık 100 metrelik görüş açısına sahip bir yer. Su altının güzelliklerini rahatlıkla görüntüleyebiliyorsunuz. Buradaki su altı canlıları ve bitkileri çok özel. Sakaryabaşı'na özel su altı çayırları bulunuyor. Sadece Sakaryabaşı'na özel bir karides var. Sazan ve yayın balıkları bulunuyor. 4-5 metre derinlikte, yaz ve kış mevsimi aylarında 20 santigrat derece olan suda güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz."