Hazan mevsimi olarak adlandırılan sonbaharda daha da güzelleşen Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda bir güzelliğe imza attılar.

Ağaçlardan dökülen yaprakları bir araya toplayan park çalışanları hizmet etmekten gurur duyduklarını belirttikleri Eskişehirliler ve dışardan gelen ziyaretçiler için bir sürpriz hazırlamaya karar verdiler. Çuvallara topladıkları yaprakları uzun kavak ağaçları ile kaplı ‘Kavaklı Yola’ getirdiler. Yaprakları yola döken temizlik görevlileri hızlı  bir çalışma içine girerek, kısa sürede binlerce yapraktan oluşan dev bir kalp oluşturdular.

Büyükşehir çalışanları son düzeltmeleri yaptıktan sonra kalbin çevresine dizilerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar. Kısa sürede Bilim Kültür ve Sanat Parkını gezmeye gelenler dev kalbi gördüler. Şaşkınlıkla dev kalbi inceleyen genç sevgililer, mutluluklarını yaprakların üzerinde değişik pozlar vererek gösterdiler.

İstanbul’dan Eskişehir’e çocuklarıyla gelen aile ise, güzel bir kenti gezmeye geldiklerini ifade ederek, “Yapraklardan oluşan dev kalbi görünce mutluluğumuz daha da arttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’in şehre kattığı değerleri tüm Türkiye biliyor. Çalışanlar da bu güzelliklere yakışır anlamlı jestlerle Eskişehir’in  turizm potansiyeline katkıda bulunuyorlar” dedi.