Kadın giyiminin en kullanışlı parçalarından olan tulumlar çok kısa sürede tek bir giysi ile mükemmel şıklığı yakalamaya imkan veriyor. Özel günlerde de günlük yaşamda da her zaman için rahatlıkla kullanılabilen tulum modelleri Setre tarafından birbirinden şık tasarımlarla üretiliyor. Kullanıldığı mevsime göre beyaz ayakkabılarla da yüksek topuklularla da sandaletlerle de kombinlenebilen tulum modelleri farklı aksesuarlar sayesinden çok farklı tarzlar yaratılmasına da katkıda bulunuyor. Setre bayan giyim koleksiyonunda her mevsim kullanıma göre farklı özelliklerde üretilen tulum modelleri kısa ve uzun çeşitlerinin yanı sıra mevsimi trendlerine uygun geniş renk yelpazesi ile de göz dolduruyor. Çeşitli kumaş türlerinin kullanımı ile üretilen tulum çeşitlerinde Setre, tulumun tasarımına göre en iyi görüntüyü sağlayacak olan kumaş türlerinin kullanılmasına özen gösteriyor.

Elbise modellerinden sonra en çok tercih edilen tek parça kadın kıyafetleri olan tulumlar modern ve şık bir kadın çizgisi yaratılmasında da son derece önemli bir etkiye sahip oluyor. Kot, lazer kesim, fermuar detaylı, cep detaylı, ip askılı, sırt dekolteli, V yakalı, bel bağlamalı, dantel işlemeli, ön kruvaze, düğme detaylı ve daha pek çok farklı modelde üretilen tulum modelleri spor ve şık giyimi aynı anda taşımak isteyen kadınlar Setre tulum modellerine gardroplarında geniş bir yer ayırmayı tercih ediyorlar.

Birbirinden şık ve farklı parçalara sahip olan kadın giyim ürünlerinin tümünde olduğu gibi tulum modelleri de her birinde kullanılan farklı detaylar ile birbirinden özgün hale getirilebiliyor. Tek parça olan tulumların tarzına göre düğmeler, kuşaklar, kapüşonlar, danteller, pililer, fermuarlar, kemerler ve cepler gibi detaylar ön plana çıkabiliyor. Tulum modellerinin farklı yerlerinde kullanılan bu tarz detaylar konforu ve rahatlığı ile dikkat çeken bu giysilerin çok daha şık ve tarz bir hale gelmesine katkıda bulunabiliyor. Bu detaylar aynı zamanda tulum modellerinin tarzının belirlenmesini de sağlıyor. Kapüşon detaylara sahip olan tulumlar genelde spor çizgilere sahip olurken dantel detaylı tulumlar özel günlerin ve davetlerin vazgeçilemez parçaları arasında yer alıyor. Bu nedenle her yaştan kadının rahatlıkla giyebilecekleri tulum modellerini seçerken tarzlarına ve vücut tiplerine en uygun modeli tercih etmeleri şık bir görünüm sağlamalarında önemli bir rol oynuyor.

Şıklığı ve rahatlığı hayranlık uyandıran bir uyumlu harmanlayan tulum modelleri her devrin gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle bahar ve yaz aylarının sıcak havasında kendisini rahat olduğu kadar şık da hissetmek isteyen tulum modelleri her kadına kendine has stili gözler önüne serme fırsatını veriyor. Tulum modelleri tek parça olması sebebiyle en pratik kadın giyim ürünlerinden biri olarak kabul ediliyor. Setre tulum modelleri ise uygun fiyatları sayesinde kadınlara bütçelerini sarsmadan ve fazla çabalamadan şık bir görüntüye sahip olmanın yolunu açıyor. Her kadının gardrobunda bulunması gereken tulum modelleri sayısız kombine uygunluğu sayesinde tarzından ödün vermeyen kadınlara her daim şıklıklarının keyfini sürme lüksünü yaşatıyor.

Rahatlıkları ile ön plana çıkan tulum modellerinin kullanımı yalnızca günlük yaşam ile sınırlı kalmıyor. Setre tulum modelleri özel günlerde ve davetlerde de kadınların iddialı, çekici ve şık bir görünüm elde etmek için kullanabilecekleri tasarımları ile her sezonun en trend parçaları arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor. Setre bayan giyim koleksiyonunda farklı kumaşların kullanılması ile birbirinden farklı modellerde üretilmiş spor, abiye, gündelik ve klasik pek çok tulum modeli bulunuyor. Hayatının her anında şıklığı konfor ile birleştirmek isteyen kadınlar için tercih edebilecekleri alternatifler arasında ilk sırada tulum modelleri yer alıyor. Şıklığı hayat tarzı olarak benimseyen kadınlar gardroplarında bulunan ve farklı tarzlara sahip birkaç tulum modelini doğru parçalar ile tamamlayarak mükemmel kombinlere imza atabiliyorlar. Bu sayede girdikleri her ortamda en şık ve en stil sahibi kadın olmanın tadını çıkarıyor ve seçimleri ile herkesin takdirini toplamayı başarabiliyorlar.

Setre bayan giyim koleksiyonunda kısa ve uzun bayan tulum modelleri yer alıyor. Kısa tulum modelleri ağırlıklı olarak yaz aylarında kullanılmakla birlikte kısa tulum modelleri farklı parçalarla kombinlenerek ilkbahar aylarında da dikkat çekici bir şıklık elde edilmesini sağlayabiliyor. Kısa tulumların üretilmesi esnasında genellikle şifon ve keten gibi ince ve yazları daha konforlu bir kullanım imkanı sağlayacak kumaşlar tercih ediliyor. Ayrıca kot kumaşından tulum modelleri de üretilebiliyor. Kot kumaşından üretilen kısa tulum modelleri külotlu çoraplarla ve kazaklar ile kombinlenerek sonbahar ve kış aylarında da kullanılabiliyor. Uzun tulumların üretimi esnasında da birbirinden çeşitli kumaşlar kullanılabiliyor. Uzun tulumlar da kumaşlarına ve modellerine bağlı olarak her mevsim rahatlıkla kullanılabiliyor. Kısa kollu olan uzun tulum modellerinde kullanılan kumaşlar arasında şifon, gabardin, pamuklu, saten ve kot kumaşlar ön plana çıkıyor. Setre bayan giyim koleksiyonunda yer alan tulum modelleri renk, desen ve tarz çeşitliliği ile her yaştan kadının beğenisini kazanmayı başarıyor.