Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı veönceki dönemde Odunpazarı AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ali Acar, AK Parti temayül etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. Ali Acar;

Ali Acar 1

"16 yıldır AK Parti'de siyaset yaptım. İl yönetimlerinde ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra 2019-2023 arasında yaklaşık 4.5 yıl Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu görevlerim esnasında partimize ve hemşehrilerimize faydalı olmaya çalıştım. Belediyenin eksik kaldığı şeyleriv ortaya koymaya çalıştık. Vatandaşların daha iyi hizmet alması için uğraştık. Bundan sonra da görev verilirse daha fazlasını yapmak için bu göreve talip oldum. 

İlçe Baaşkanı olduğum dönemde de çok üzerinde durduğum, Karapınar'ın dönüşümü bizim en önemli ve öncelikli projelerimizden biri olacak. O mevkii maalesef şu anda şehrimize yakışmayacak durumda. Bu bölgenin daha düzenli ve insanların hayatını güzel şekilde idame ettireceği bir yer olması ilk hedefimiz. Yine, Gündoğdu mahallesinin düzenlenmesi de lazım. Ayrıca küçük sanayi bölgesi düzenlemek zorunda. Bunların tamamını kısa sürede çözeceğiz. Üzerine Odunpazarı'na kapalı pazarlar, parklar, gençlik merkezleri, yaşlı ve kadınlara yönelik projeler yapmak hedefimizde var."

"Biz bu güne kadar Odunpazarı'nda ve Eskişehir'de sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapmadık. Odunpazarı'nda sorunlar var ve bunları çözmek gerek. Buralara vurgu yapmak istedik. Biz göreve gelirsek bu sorunlar çok kısa sürede çözüme kavuşacak. Kimse merak etmesin." dedi.