Yandex
13:30 Gündem

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde organize edilen Ramazan şenliklerine 7’den 70’e birçok kişi yoğun ilgi gösterdi.

13:19 Gündem

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, 71 Evler Mahallesinde düzenlediği iftar programında mahalle sakinleri ile iftar yaptı.

12:47 Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Ayının ilk gününden beri mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor.

12:43 Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

12:39 Gündem

Ramazan ayında Enderun Usulü Teravih Nazamazı “Kur’an Ziyafeti ve İrşad Programı” çerçevesinde Gökmeydan Camii’nde kılındı.

12:38 Gündem

Eskişehir’de aktarlık yapan esnaf, demir hindi şerbeti, kızamık şekeri, tarçın, karanfil, zencefil ve zerdeçal ile hazırlanan karışımın Ramazan Ayı’nda oruç tutan vatandaşların hem sindirimlerini kolaylaştırdığını hem de susuzluk hislerinin önüne geçtiğini söyledi.

12:36 Gündem

Eskişehir Seyitgazi İlçe Kaymakamı Yeşim Altın; düzenlenen iftar programında Seyitgazili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

17 saat önce Siyaset

Deva Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkarayanık,  seçim sürecinde demokratik süreci etkileyen suistimallerin olduğunu vurguladı.

19 saat önce Siyaset

Çifteler'deki seçim atmosferi, Bağımsız Aday Bahtiyar Yürük'ün dikkat çekici adaylığıyla renkleniyor. 1982 Kadıkuyusu doğumlu olan Bahtiyar Yürük, bölgede uzun yıllar öğretmenlik yapmış ve sonrasında kamu hizmetinde önemli sorumluluklar üstlenmiş.

21 saat önce Ekonomi

Sarıkaya: "SSK-Bağkur arasındaki uçurum farkı dengelenmelidir." dedi.