Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Kırka Belde Başkanlığı yapan Koca, Kırka beldesinin, parti tüzel kişiliğinin kapanmasının ardından, mücadelesine Seyitgazi yönetim kurulu üyesi olarak devam etti.

Remzi Koca, Kırka da ki evinin önünde helallik alınmasının ardından, ikindi namazına müteakip Numanoluk mahalle mezarlığında büyük bir katılım ile toprağa verildi.

Cenazeye Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Av. Sinan Özkar, Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Gen. Tis. Ve Mevz. Sekr. Hasan Hüseyin Gürbüz, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka Ve Havalisi Şubesi Başkanı Yılmaz Ayrancı ve yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Erman Gölet, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Seyitgazi Bölge Koardinasyon Müdürü Mesut Atlı, Kırkalılar Derneği Başkanı Uğur Tepe, Kırka ve Numanoluk halkı başta olmak üzere, çok sayıda partili katılarak, son yolculuğunda Kocayı yalnız bırakmadı.