Saç dökülmesi erkeklerde en sık görülen sorunlardan bir tanesidir. Kadınlarda da bu sorun ortaya çıkabiliyor. Yetişkin bir insanlar 100 - 150 tel arası saç kaybı normal kabul edilir. Bu sayının üzerindeki saç kayıpları ise dökülme sorununun habercisidir. Saç dökülmesi tedavisi yöntemleri kullanılarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Başkent üzerinde Ankara saç dökülmesi sorunu ile karşılaşanlar ekim merkezinden destek alabilir. Tedavi sonrasında hastalar istenilen sonuçlara daha kolay bir şekilde ulaşabilir.

Saç Dökülmesi Tedavisi

Erkeklerde saç dökülmesi genel olarak 25 yaşında itibaren başlar. Erkek tipi saç dökülmesi başın tepe kısmında ya da alın bölgesinden ortaya çıkar. Eğer sizde de bu problem bulunuyorsa saç ekimi Ankara tedavisinden yararlanabilirsiniz. Genellik dökülme sonrasında Başın yan ve arka bölgelerindeki saçlar kalır. Günümüzde birçok farklı yöntem kullanılarak saç dökülmesi süreci yavaşlatılsa da tam olarak çözüm bulunmamaktadır.

Saç Dökülmesi Neden Olur?

Birçok kişi saç dökülmesine çözüm arayışına girmektedir. Saç dökülmesi nedeni farklılık gösterebilir. Sizde Ankara saç dökülmesi problemi ile karşılaştıysanız ekim merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Ekim merkezi doğal bir çalışma sunarak aradığınız görünüme kavuşmanızı sağlayabilir.

Kellik adıyla bilinen androjenik alopesi, herkesi etkileyen genetik sorunlar arasındadır. Erkek tipi kellik sorunu Ankara saç dökülmesi tedavisi ile sona erdirilir. Saç dökülmesine çözüm için, tedavi öncesinde hastanın saç dökülmesine neden olan faktörlere de bakılır.

Saç Dökülmesi Tedavi Edilebilir mi?

Erkeklerde 18 - 35 yaş arasında görülen saç kaybının temel nedenlerinden bir tanesi hormon dengesindeki değişimdir. Hormonlardaki aşırı artış kafa derisindeki saç foliküllerinin beslenmesini sağlayan kılcal damarların daralmasına neden olur. Bu sorun nedeniyle saçlar dökülür. Saçların tekrar geri gelmesi için ekim tedavisi uygulanır.

Ankara’da Saç Ekimi Tedavisi

Saç ekimi, saç dökülmesi sorunu veya saç kaybı yaşayan kişiler tarafından tercih edilir. Saçsızlığın oluştuğu alanlara sağlıklı saç köklerinin nakledilmesiyle Ankara saç ekimi tedavisi tamamlanır. Dünya’da birçok kişinin ortak problemi olan saç dökülmesine sorunudur. Saç nakli işlemindeki amaç; kişinin sağlıklı saçlarına yeniden kavuşmanızı sağlamaktır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Kimler İçin Uygundur? Ne Kadar Sürer?

Saç ekimi uzman klinik merkezlerde gerçekleştirilir. Ekim sırasında hastanın durumu ele alınır. Saç ekimi, (FUT) veya (FUE) yöntemleri kullanılarak tamamlanır. Yapılan Ankara saç ekimi tekniğinde amaç doğal bir saç görüntüsü elde edebilmektir.

Saç ekimi sırasında binlerce kök transferi yapılır. Klinik tarafından gerçekleştirilen Ankara saç ekimi işlemleri birkaç saat sürebilir. Ekim yapıldıktan sonra foliküller gömülü bölgelerden zamanla çıkmaya başlar.

Saç Ekimi Sonrası Saçlar Ne Zaman Uzar?

Saç ekimi uygulaması sonrasında kalıcı bir görüntüye sizde ulaşabilirsiniz. Günümüzde saç ekimi Ankara işlemlerinde başarılı sonuçlar elde edilir. Saç kaybı sorununuz olduğu zaman hemen klinikten destek alabilirsiniz.

Erkek ve kadınlarda görülen saç dökülmesi problemi moral bozabiliyor. Sizde seyrek saçlarınızdan şikâyet ediyorsanız saç ekimi Ankara kliniğinden destek alabilirsiniz. Saç kaybı, problemlerinizde size özel çözümlerden yararlanabilirsiniz.