Network Türkiye’nin Ahmet Can Akdemir koordinatörlüğünde bu yıl, 4.’sünü düzenlediği şehrin ve bölgenin en büyük ödül töreni organizasyonu Anka Yapı Eskişehir Başarı Ödülleri sahiplerini muhteşem bir törenle buldu. Jülide Kadıoğlu ve Soner Yüksel’in sunduğu gecede, ünlü sanatçılar Mansur Ark ve Nez de davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

“Spor Özel Ödülü”nün sahibi Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı oldu. Kadın Futbol Takımı adına  ödülü takımın teknik direktörü Pınar Konca aldı. Konca'ya ödülü Cro&Cups kurucusu Belkin Arıkan Kaya takdim etti.

Konca, konuşmasında “Bizi buraya davet ederek onurlandırdığı için önce Ahmet Bey'e sonra Eskişehirspor Yönetim Kuruluna ve özellikle de arkamda bulunan devasa güçlü kızlarıma teşekkür ediyorum. Kimisiyle de yıllardır beraberiz. Hepsi evladım, hepsi kardeşim, hepsi benim çocuğum ama ben istiyorum ki hepsi sizin çocuğunuz olsun, sizin kardeşiniz olsun, sizin kızınız olsun. En çok kadınlardan sonra da şehrimizden lütfen bu kızlarımızı yalnız bırakmamanızı diliyorum. Bize bu ödülü veren Belgin Hanım en büyük destekçilerimizden bir tanesi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.