Türkiye’nin ilk uzun metraj kadın bilimkurgu yönetmeni unvanına sahip Serpil Altın’ın filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” 18 Ocak’ta saat 19.30’da Özdilek Cinetime Eskişehir’de özel gösterimde seyircisiyle buluşuyor. Serpil Altın hem Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Sinema TV 2002 yılı mezunu, hem de doğma büyüme Eskişehirli bir sanatçı, yönetmen, yapımcı ve senarist.

Amerika (2 farklı festivalden ödül), İngiltere, İtalya (3 farklı ödül), Avustralya, Güney Kore, Almanya, Kanada ve Ekvator’dantoplam dünya film festivallerden 11 ödül ile cumhuriyetimizin yüzüncü yılında kadın sanatçılarımızdan biri olarak ülkemizi ve Eskişehir’i gururlandırdı.

18 Ocak Perşembe saat 19.30’da Özdilek Cinetime Eskişehir’de gerçekleşecek özel gösterimin ardından Sezgin Sönmez moderasyonuyla Serpil Altın ve Korhan Uğurseyircilerin soruları yanıtlamak üzere sinemaseverlerle buluşacak. Biletler, Biletinial sitesinden ya da Özdilek Cinetime Eskişehir gişesinden alınabilir.

https://biletinial.com/tr-tr/sinema/bir-zamanlar-gelecek-2121

WhatsApp Image 2024-01-12 at 17.05.05WhatsApp Image 2024-01-12 at 17.05.05

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir film(yeşil film) girişimi olan, yapımcılığını ve eş senaristliğini Korhan Uğur’un, oyunculuğunuSelen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç’ın, yaptığı “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in konusu ise şöyle:

 

“Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi zorunludur. Bu sistemde yaşayan ailenin hayatı yeni bebek haberiyle değişir.”