Yandex

Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Türkiye Lokantacılar Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Vekili - Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen yaptığı yazılı açıklama...

Spor

Eskişehir Borsa İstanbul Fen Lisesi öğrencileri Bursa'da yapılan Oryantiring Bölge Yarışmalarında büyük bir başarı elde etti.

Siyaset

Eskişehir, 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir heyecana sahne oldu.

Siyaset

Odunpazarı Belediye Başkanı ve CHP’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, Şeh. Piy. Ast. ÇVŞ. Soner Özübek İlkokulu/Ortaokulu’nda eşi ile...

Ekonomi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı A.Ş’de çalışan işçiler için banka promosyon ihalesi düzenledi.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Ayının ilk gününden beri mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor.

Yaşam

Eskişehir Seyitgazi İlçe Kaymakamı Yeşim Altın; düzenlenen iftar programında Seyitgazili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Sanat

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan “Cumhuriyete Doğru” adlı tiyatro oyununu ilgiyle izledi.

Asayiş

Eskişehir’de bir sokakta meydana gelen ve 1 aracın ağır hasar adlığı kavgayla ilgili polis 2 şüpheliyi yakalarken, diğer şahısların yakalanması...

Asayiş

Bilecik’te kontrolden çıkan yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralandı.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen operasyon geçirdi.

Spor

Eskişehir Doğa Sporları ve Yürüyüş Aktiviteleri Kulübü (EDYAK) federasyon onaylı kış dağcılık kursu sınavından 10 sporcu sertifika alamaya hak kazandı.