Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Eskişehirspor mutlak şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda hedefine doğru emin adımlar ile ilerliyor. Eskişehirspor ilk 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan topladı. Es Es topladığı puanlar ile 8. hafta öncesi zirvede tek başına oturuyor.

Eskişehirspor şampiyonluk iddiasını güçlü şekilde sürdürmek ve liderliğini korumak için bu hafta sonu kritik bir maça çıkıyor. Eskişehirspor, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadelede 3 Aralık Pazar, saat 14.00'te Alaplı Belediyespor'u ağırlıyor. Grubun dişli ekiplerinden olan Alaplı mücadelesi Eskişehirspor için büyük önem taşıyor. Buradan alınacak 3 puan hem liderliği perçimlemeye yardımcı olacakken hem de yarış içinde yer alan Alaplı'ya önemli bir darbe indirmiş olacak.

Eskişehirspor'da kritik Alaplı Belediyespor maçı öncesinde sakatlığı bulunan ve dün itibariyle düz koşulara başlayan sağ bek Kaan Aşnaz dışında bir eksik bulunmuyor. Es Es son antrenmanını bugün saat 14.00'te yapacak ve daha sonra maç saatini beklemek üzere kampa girecek.

Sezonun kritik maçlarından biri olan Eskişehirspor - Alaplı mücadelesinde Eskişehirspor taraftarının da tribünlerde olması, bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.