Spor

Eskişehir Süper Amatör'de 4. hafta geride kaldı

Eskişehir Süper Amatör'de 4. hafta geride kaldı. İşte karşınızda, ligde oynanan maçtan detaylar ve maçların sonuçları...

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir SAL'da 4. hafta maçları geride kaldı. A ve B Grubu'nda toplam 7 mücadele geçtiğimiz hafta sonunda tamamlandı. 7 takımın yer aldığı B Grubu'nda haftanın bay geçen ekibi Alpagut Sümerspor oldu. Farklı skorların haftaya damga vurduğu ligde bazı maçlarda ise çekişme had safhaya çıktı.

A Grubu

A Grubu'nda hafta sonu 4 maç oynandı. 8 takımlı grupta haftanın öne çıkan mücadelesinin namağlup lider Seyitgazispor ile namağlup ikinci Sivrihisar Belediyespor maçı olması bekleniyordu. Beklenen gerçekleşti ve liderlik mücadelesi nefes kesti.

Sivrihisar liderliği ve 3 puanı deplasmanda buldu

Sezon başından bu yana aldığı sonuçlar ile dikkat çeken Sivrihisar Belediyespor ile namağlup lider Seyitgazispor kozlarını Seyitgazi'de paylaştı. A Grubu'nda haftanın maçında gülen taraf 2-1'lik sonuçla konuk Sivrihisar Belediyespor oldu. Sivrihisar bu galibiyet ile 4 maçta 10 puana ulaştı ve yeni lider oldu. Evinde mağlup olan Seyitgazi ise bu sezon ilk kez puan kaybetti ve 9 puanda kalarak liderliği rakibine kaptırdı.

Beylikova 'rahata taktı'

Grupta yer alan şampiyonluğun favori ekiplerinden Beylikovaspor, ilk hafta aldığı Sivrihisar mağlubiyeti sonrası maçlarını farklı kazanmaya devam ediyor. Beylikova amiyane tabir ile adeta rahata taktı. Tunaspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla geçen Beylikovaspor puanını 9 yaptı. 4 maçta tam 23 gol atan Beylikova yalnızca 3 gol yedi.

ESOGÜ Futbol kendine geldi

Geçtiğimiz haftada evinde Seyitgazispor'a 4-3 ile kaybeden ve bu sezon ilk yenilgisini alan ESOGÜ Futbol 4. haftada kendine geldi. Eskişehir Işıkspor'u 6 golle geçen ESOGÜ puanını 9'a yükseltti ve zirve mücadelesini sürdürmeyi başardı. Işıkspor ise henüz gol atma başarısı gösteremedi ve puansız olarak grubun dibinde kaldı.

Sağlıkspor'dan kritik galibiyet

Eskişehir Sağlıkspor SAL 4. haftada Bozanspor'u 1-0 ile geçerek kritik bir galibiyet aldı. Play-off'a katılma adına güçlü rakipleri ile mücadele veren Sağlıkspor bu hedefte önemli maçlardan olan Bozanspor karşılaşmasını kazanarak puanını 7 yaptı. Bozanspor ise henüz galibiyet ile tanışamadı.

B Grubu

7 takımlı Eskişehir SAL B Grubu'nda 4. haftada 3 maç oynandı. Grupta haftanın maçı olarak görülen Çiftelerspor - 2 Eylül SK karşılaşmasında gülen taraf farklı sonuçla 2 Eylül oldu.

2 Eylül Çifteler'e hiç şans tanımadı

3 maçta topladığı 9 puan ile lider olarak Çifteler deplasmanına giden 2 Eylül zorlu deplasmandan rahat bir galibiyet ile ve liderliğini perçimleyerek döndü. 2 Eylül SK, ligde gol yemeden 2 maçını da kazanan Çiftelerspor'u 4-0 gibi sansasyonel bir sonuçla yıktı. Bu sonuçla 2 Eylül 4'te 4 yaptı ve 12 puana ulaştı. Çiftelerspor ise ilk haftayı bay geçtiği sezonda, çıktığı 3. maçta ilk yenilgisini aldı ve 6 puanda kaldı.

Kırka Boraks Birlikspor'u rahat geçti

B Grubu'ndaki bir diğer mücadelede Kırka temsilcisi Kırka Boraks, deplasmanda Eskişehir Birlikspor'u farklı mağlup etti. Maçı 4-1 ile kazanan Kırka Boraks 4. hafta sonunda 7 puana ulaştı ve grupta 2. sıraya yükseldi. Birlikspor ise bu mağlubiyet ile 4. hafta sonunda da puansız kaldı.

Eskişehir Şeker'den 'şeker' tadında galibiyet

İlk 2 maçında puan ile tanışamayan ve bir haftayı da bay geçiren Eskişehir Şekerspor bu sezon çıktığı 3. maçında Eskişehir Gençlergücü'nü 1-0 mağlup etti. Şekerspor bu galibiyet ile ilk puanlarını elde etti ve grupta rahat bir nefes aldı. Gençlergücü ise 1-0'lık mağlubityet ile 4 maçta 4 puanda kalmış oldu.