Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de başarı ile temsil eden Anadolu Üniversitesi SK, 3 Aralık Pazar günü, saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda Efeler O9 FK'yı ağırlayacak. TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimizin grubunda iddialı ekiplerden olan Efeler 09 12 maçta topladığı 21 puan ile play-off potası içinde yer alıyor ve zirve takibini sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi SK ise 11 maçta elde ettiği 17 puan ile 6. sırada yer alıyor ve şu anki durumda play-off'un içinde yer alıyor.

Zorlu geçmesi beklenen mücadelede Anadolu Üniversitesi SK güçlü rakibini iç saha avantajını kullanarak mağlup etmenin ve 3 puanı cebine koymanın peşinde.

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, Efeler 09 maçı da dahil olmak üzere sezonun ilk yarısında kalan 3 maçtan en yüksek puanı toplamak ve devreyi ulaşabilecekleri en üst noktada tamamlamak istediklerini ifade etti.

Bugün yapılacak son ter idmanı sonrasında maç için kampa girecek Anadolu Üniversitesi'nde hafta içinde düz koşulara başlamasına rağmen sakatlığı devam eden Emirhan Subaş kadroda olmayacak. Aynı zamanda dün yapılan antrenmada aldığı darbe ile bağlarında problem tespit edilen Hüseyin Tokmak'ın da yarınki maçta oynaması zor görünüyor.

Anadolu Üniversitesi Efeler 09'u yenerek hem üstündeki rakibine yaklaşmak hem de üst sıralarda kalmanın hesaplarını yapıyor.