Yandex

TFF 3. Lig Haberleri

TFF 3. Lig haberleri ve güncel TFF 3. Lig gelişmeleri, TFF 3. Lig ile ilgili tüm video, TFF 3. Lig fotoğrafları ve TFF 3. Lig haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehir’i TFF 3. Lig’de temsil eden Anadolu Üniversitesi, Amasyaspor karşısında çok kritik bir 3 puan aldı ve haftayı galibiyetle tamamladı.

Spor

Anadolu Üniversitesi SK'da takımı BAL'dan 3. Lig'e taşıyan ve bu sezon da başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Sertaç Gezer...

Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden ve başarılı bir grafik çizen Anadolu Üniversitesi SK, Eynesil deplasmanından ise eli boş döndü.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi SK, Sapanca Gençlikspor karşısında puanı 90+6'da gelen golle kurtardı.

Spor

Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi TFF 3. Lig 2. Grup'un ikinci yarısının ilk haftasında, sahasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlıyor.

Spor

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi SK sezonun ikinci yarısının ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, devre arasında takımdan ayrılan isimlerin yerini yeni isimler ile takviye ediyor.

Spor

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, lige verilen devre arasında Antalya’da bir hazırlık kampı gerçekleştiriyor.

Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi'nde sezonun ilk yarısının bitişi sonrası kadroda revizyon çalışmaları devam ediyor.

Spor

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i başarı ile temsil eden Anadolu Üniversitesi SK ligin ilk yarısını evindeki Hacettepe 1945 galibiyeti ile kapadı.

Spor

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK, evinde oynayacağı 1945 Hacettepe maçının hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Spor

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi'nin ligin Hacettepe 1945 ekibiyle oynayacağı maçın tarihi ve saati belli oldu.