Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Eskişehir ekibi Anadolu Üniversitesi SK, ligin ilk yarısının son maçında Ankara ekibi Hacettepe 1945'i evinde ağarlıyacak.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı nedeniyle TFF tüm liglerdeki müsabakaları süresiz erteleme kararı almıştı. Ancak dün acil toplananan TFF heyeti profesyonel liglerin devamına karar aldı ve önümüzdeki haftanın takvinimini açıkladı.

TFF 3. Lig'de ilk yarının son hafta mücadeleleri 19-20 Aralık'ta oynanacak. Anadolu Üniversitesi - Hacettepe maçı ise 20 Aralık Çarşamba günü, saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda oynanacak.

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Erteleme kararı olsa da antrenmanlara devam eden Anadolu Üniversitesi bugün yaptığı idman sonrası, maç gününe kadar aralıksız çalışacak.

GBPH0EMXAAA9Z7t

Teknik Direktör Sertaç Gezer çalışmalara aralıksız devam edeceklerini, ancak belki 15 Aralık Cuma yani yarın bir küçük ara verebileceklerini söyledi. Anadolu Üniversitesi'nin başarılı çalıştırıcısı en iyi yerde ilk yarıyı kapatmak istediklerini ve Hacettepe 1945 karşısına da 3 puan için çıkacaklarını ifade etti.