Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i TFF 3. Lig 2. Grup'ta başarılı şekilde temsil eden Anadolu Üniversitesi SK ligin ikinci yarısına ise istediği gibi başlayamadı. TFF 3. Lig'in ikinci devresine 3-3'lük Sapanca Gençlikspor beraberliği ile başlayan Anadolu, ikinci maçta ise Eynesil deplasmanında mağlup olmaktan kurtulamadı.

28 Ocak Pazar günü saat 14.00'te Eynesil İlçe Stadı'nda oynanan Eynesil Bld. - Anadolu Üniversitesi maçını ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanmayı başardı. Eynesil'in galibiyeti getiren tek golü dakika 4'te Cengizhan Koç'tan geldi.

WhatsApp Image 2024-01-28 at 16.10.13

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK Eynesil deplasmanına; Şener Özcan, Hüseyin Tokmak, Rıdvan Coşkun, Furkan Tuncer, Özkan Geldi, Ali Fırat Horasan, Deniz Karadeniz, Halil İbrahim Yazğılı, Okan Sarı, Umut Akpınar ve İbrahim Zeytin 11'i ile çıktı.

Anadolu Üniversitesi Eynesil Bld. karşısında kıl payı bir mağlubiyet alsa da 6. sıradaki ve play-off hattındaki yerini korumayı başardı. 16 maçta 22 puan toplayan Anadolu grupta 6. sırada yer alıyor. Rakip Eynesil isebu galibiyet ile puanını 19'a yükseltti ve 10. sıraya çıktı.