Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi TFF 3. Lig 2. Grup'un ikinci yarısının ilk haftasında, sahasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlıyor. Karşılaşma 21 Ocak Pazar günü, saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda oynanacak.

Devre arasında Teknik Direktör Sertaç Gezer nezaretinde sıkı bir kamp geçiren, hazırlık maçları oynayan Anadolu Üniversitesi bu dönemde kadrosunda da önemli bir revizyona gitti. Bu süreçte daha ilk yarı bitmeden takımdan ayrılan Nizamettin Akgül ile takımın önemli futbolcularından; Yasin Yener, Onur Garip, Yiğit Kotan, Mahmut Boz, Cankut Atasoy, Mehmet Turan ve Özal Keklik gibi isimler Anadolu Üniversitesi'ne veda etti. Temsilcimiz bu isimlerin yerini; Furkan Birdal, Emirhan Emir, Mehmet Furkan Tuncer, Berke Kılıç, Engin Gülle ve Tezcan Erdoğan transferleri ile doldurdu.

GEN6__rW4AA2Rlb

İlk yarıyı play-off hattında tamamlayan ve ligin ikinci devresinde de bu güçlü performansını sürdürmek isteyen Anadolu Üniversitesi, sahasındaki ilk maçı mutlak kazanmak istiyor. Temsilcmizin 3 puan için sahaya çıkacağı Sapanca Gençlikspor maçında önceki takımında kart cezalısı konumuna düşen Furkan Birdal ve sakatlığı bulunan sağ bek Abdullah Şahin kadroda yer almayacak.