TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, ligin ikinci yarısının ilk maçında 1 puana razı oldu. Bugün saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda oynanan ve Anadolu Üniversitesi'nin ev sahibi olduğu maçta temsilcimiz ile Sapanca Gençlikspor ile 3-3 berabere kaldı. Anadolu Üniversitesi 3-2 geride olduğu mücadelede kritik puanı 90+6'da gelen golle kurtarmayı başardı.

Anadolu Üniversitesi SK Sapanca Gençlik karşısına;

Şener Özcan, Hüseyin Tokmak, Rıdvan Coşkun, Furkan Mehmet Tuncer, Ali Fırat Horasan, Halil İbrahim Yazğılı, Emirhan Subaş, Metin Emre Karaal, Ulaş Yılmaz, Umut Akpınar ve İbrahim Zeytin 11'i ile çıktı. Bu maçta yeni transferlerden yalnızca Furkan Mehmet Tuncer ilk 11'de kendisine yer buldu. Tezcan Erdoğan ve Berke Kılıç gibi yeni transferler ise oyuna sonradan dahil oldu.

Bu maçta Anadolu Üniversitesi'ne puanı getiren goller 38. dakikada Umut Akpınar (P), 55. daikada Okan Sarı ve 90+6'da yeni transfer Tezcan Erdoğan'dan geldi. Konuk ekibin golleri ise; 7. dakikada Berkay Caymaz, 27'de Gülhan Üreyen ve 60. dakikada Ömer Karancı'nın (P) ayağından geldi.

İki takım karşılıklı 3 gol atarak sahadan 1'er puan ile ayrıldı.