Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Eskişehir'i temsil eden ve ligin ilk devresini play-off hattında tamamlayan Anadolu Üniversitesi ligin ikinci yarısına iddialı bir giriş yapmak istiyor. Ligde sezonun ikinci yarısını evinde oynayacağı Sapanca Gençlik ile açacak olan Anadolu Üniversitesi bu maçtan 3 puan alarak ikinci yarıya moralli adım atmanın hesaplarını yapıyor.

21 Ocak Pazar günü, ESOGÜ Stadı'nda 14.00'te oynanacak Anadolu Üniversitesi - Sapanca Gençlik maçının hazırlıklarına temsilcimiz dün 16.30'da yaptığı antrenman ile başladı. Devre arası kampı sonrasında maç haftası hazırlıklarına başlayan Anadolu Üniversitesi pazar günü oynanacak maça kaddar çalışmalarını sürdürecek ve ligin ikinci yarısının ilk maçında Sapanca karşısına çıkacak.

WhatsApp Image 2024-01-12 at 16.42.19

Kadrosunda devre arası önemli sayılacak bir revizyona giden Anadolu Üniversitesi'nde ayrılan oyuncuların yerine birçok yeni isim getirildi. Teknik Direktör Sertaç Gezer nezaretinde yola devam eden Anadolu Üniversitesi, Ligi en azından play-off hattı içinde bitirmeyi hedefliyor. Temsilcimizin yeni transferleri ile çıkacağı ilk maç merakla bekleniyor.