Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, ligin ilk yarısını play off hattı içinde tamamlamayı başardı. Rakiplerine göre mütevazı bir kadroya sahip olan Anadolu buna rağmen ligin ilk yarısını üst sıralarda geçti ve başarılı oldu.

Teknik Direktör Sertaç Gezer elindeki kadroyla önemli bir başarı elde edince Anadolu Üniversitesi sezonun ikinci yarısına play off yarışında daha iddialı bir kadro ile gitme kararı aldı. Sezonun ilk yarısında fazla verim veremeyen oyuncular ile yollar ayrıldı ve ayrılmaya devam ediyor. Bu oyuncular yerine kadroda direkt olarak yer alabilecek ve oyuna direkt olarak katkı sağlayacak oyuncular transfer edilmesi hedefleniyor.

anad3

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına başlayan Anadolu Üniversitesi'nde bugüne kadar bazı futbolcular ile yollar ayrıldı. Anadolu Üniversitesi'nden ilk ayrılan futbolcu devre sona ermeden Nizamettin Akgül oldu. BAL'da yaşanan şampiyonlukta büyük payı olan yetenekli futbolcu Nizamettin TFF 3. Lig'de ise Anadolu Üniversitesi'ne isteneni vermedi ve takımdan ayrıldı. Nizamettin'in ayrılığı sonrasında farklı isimlerin ayrılıkları peşi sıra açıklandı.

Bügüne kadar takımdan resmi olarak;

Nizamettin Akgül, Mahmut Boz, Yasin Yener, Onur Garip, Mehmet Turan ve Bilal Can İner'in ayrıldığı açıklandı. Anadolu Üniversitesi SK'da ayrılıkların devam etmesi de bekleniyor.